ISO 9001ISO 14001ISO 18001ISO 17025
TestOne Multimetre, Osiloskop, Pens Ampermetre, İzolasyon Meğeri, Kalibratör, Ölçü aleti, Ohmmetre, Meger, Datalogger ve Termal Kameralar
EKO MS-402 PİRANOMETREEKO MS-402 PİRANOMETRE

EKO MS-402 Piranometre

ISO First Class
Piyasadaki tek sıcaklık-kompanzasyonlu first class piranometre

Açıklama

EKO MS-402 PİRANOMETRE

·       ISO First Class Piranometre

EKO MS-402 PİRANOMETRE

EKO MS-402 PİRANOMETRE

 

·       Piyasadaki tek sıcaklık-kompanzasyonlu first class piranometre

·       Yatay ve yana yatırılmış ölçüm düzenlerinde 10 dakikalık ortalama solar radiative örnekleme için uyum gösterir.

·       W/m2 çıkış birimi

·       Negatif termal etkilerden koruyan yüksek kalite iki kubbe

·       Opsiyonel havalandırma özelliği sayesinde toz, çiğ, kar, rüzgar vb. dış etkilere karşı koruma gösterir.(MS402F modeli)

·       Japon Malı

·       3(Üç) Yıl Garanti

Ürün Özellikleri

  • ISO First Class Piranometre
  • EKO MS-402 PİRANOMETRE
  • Piyasadaki tek sıcaklık-kompanzasyonlu first class piranometre
  • Yatay ve yana yatırılmış ölçüm düzenlerinde 10 dakikalık ortalama solar radiative örnekleme için uyum gösterir.
  • W/m2 çıkış birimi
  • Negatif termal etkilerden koruyan yüksek kalite iki kubbe
  • Opsiyonel havalandırma özelliği sayesinde toz, çiğ, kar, rüzgar vb. dış etkilere karşı koruma gösterir.(MS402F modeli)
  • Japon Malı
  • 3(Üç) Yıl Garanti

Teknik Özellikler

 
ÖZELLİKLERMS-402/ MS-402F  
 ISO 9060 SınıfıFirst Class
 Tepki süresi (%95)(sn)<  8
 Hassas ayar(Zero Offset) Termal radyasyon (200W/m2) + 6 W/m2
 Hassas ayar(Zero Offset) Sıcaklık değişimi (5K/hr) < 2 W/m2
 Non-stabilite (değişme / yıl) < 0.5 %
 Non-linerite (1000W/m2 ) < 0.2 %
 Yönsel tepki (1000W/m2)< 20 W/m2
 Spektral seçicilik(0.35 - 1.5 μm)< 1%
 Sıcaklık tepkisi (50C)<1%
 Tilt tepkisi (1000 W/m2)< 0.2 %
 Anma Duyarlılığı (μV/W/m2)7
 Anma Empedansı (ohm)500
 Çalışma sıcaklığı, C- 40 ~ 80 C arası  
 Kablo uzunluğu10m
 Dalgaboyu aralığı (geçirgenliği% 50'den fazla) 305-2800nm arası
 

Aksesuarlar

Etiketler: